Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου “Ο Λυκούργος” Διοργανώνει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ειρήνης του Πυθαγορείου την τελευταία δωρεάν προβολή παιδικής ταινίας για φέτος.

Τα παιδιά θα απολαύσουν την ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο “Τα μυαλά που κουβαλάς”, με ώρα έναρξης τις 20:30 και ελεύθερη είσοδο.

Η υπόθεση της ταινίας:
Το να μεγαλώνεις είναι ένας ανώμαλος δρόμος, και η Ράιλι δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Θα αναγκαστεί να ξεριζωθεί από τη ζωή της σε κεντροδυτική πολιτεία, όταν ο πατέρας του βρίσκει νέα δουλειά στο Σαν Φρανσίσκο. Όπως όλοι, η Ράιλι οδηγείται από τα συναισθήματα της: χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και λύπη. Τα συναισθήματα αυτά ζουν στα Κεντρικά, το κέντρο ελέγχου στο μυαλό της μικρής και τη συμβουλεύουν σε κάθε της βήμα.
Καθώς η Ράιλι και τα Συναισθήματα της προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή του Σαν Φρανσίσκο, στα Κεντρικά γίνεται ένας σάλος. Παρότι η Χαρά, το κύριο συναίσθημα της κοπέλας, προσπαθεί να κρατήσει μια αισιοδοξία, τα υπόλοιπα συναισθήματα παλεύουν να τα φέρουν βόλτα στη νέα πόλη, το νέο σπίτι και το νέο σχολείο.
Σκηνοθεσία: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen.
Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των: Νάντια Κοντογεώργη, Άντρια Ράπτη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δαρλάσης, Μαρίνα Σαμάρκου, Ναταλία Παρτσινέβελου, Μαρία Πλακίδη, Χρήστος Θάνος, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Μενούνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αλέξανδρος Λουζιώτης.
Διάρκεια: 94 ‘.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Λυκούργος” ακολουθεί και συμμορφώνεται με τις οδηγίες του υπουργείου πολιτισμού στις διοργανώσεις εκδηλώσεων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19.

Ως εκ τούτου θα μπορέσει να φιλοξενήσει στην προβολή 50 μόνο παιδιά.