fbpx

Διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις πυροπροστασίας στη Σάμο

Πρόστιμα για παραβάσεις επί κανονιστικών διατάξεων νομοθεσίας πυροπροστασίας επέβαλε  πρόσφατα η Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Σάμου (ΔΙ.Π.Υ.Ν Σάμου).

Συγκεκριμένα, σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 19/2020 Πυροσβεστικής Διάταξης επιβλήθηκαν από την τοπική ΔΙ.Π.Υ.Ν έως και σήμερα δύο διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις επί κανονιστικών διατάξεων νομοθεσίας πυροπροστασίας.

Τα πρόστιμα βεβαιώθηκαν και αναπροσαρμόστηκαν σύμφωνα με τον συντελεστή 1 – 1,5 – 2 – 3, που προέκυψε ανάλογα με τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης πυρκαγιάς.

Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Βορείου Αιγαίου, “Υποχρέωση όλων μας είναι η προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων, τονίζει η περιφερειακή διοίκηση Βορείου Αιγαίου:

Όλα τα πρόστιμα αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με τον συντελεστή 1-1,5-2-3, που προκύπτει από τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης πυρκαγιάς.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου το ελάχιστο δυνατό επιβαλλόμενο πρόστιμο είναι τα διακόσια ευρώ(200€) και το μέγιστο, τα πέντε χιλιάδες ευρώ (5.000€).

Υποχρέωση όλων μας είναι η προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων“, τονίζει η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Βορείου Αιγαίου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!