Φωτογραφίες: Κοινότητα Κουμαίικων

Μια έκθεση φωτογραφίας του Χρυσόστομου Γαλαθρή με θέμα τα περίφημα κρεμμύδια Κουμαίικων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στα Κουμαίικα Σάμου, υπό την αιγίδα του δήμου Δυτικής Σάμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου, που προσέφερε τα ξηρά και γλυκά κρασιά του, ενώ τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εκτύπωση των έργων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση φωτογραφίας, μερίμνησε η πρώην πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, Άννη Ανδρεάδη.

Όπως αναφέρει για την εκδήλωση η Κοινότητα Κουμαίικων στη σελίδα της στο facebook, “πραγματοποίηθηκε η έκθεση φωτογραφίας στη πλατεία του χωριού μας με θέμα τα κρεμμύδια μας, του φωτογράφου Χρυσόστομου Γαλαθρή!

Μια εκδήλωση δύο ημερών που ελπίζουμε να σας άφησε μια γλυκιά επίγευση όπως αυτή των μαγειρεμένων κρεμμυδιών μας…

Ευχαριστούμε όλους σας που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και δώσατε το στίγμα που άρμοζε σε μια τέτοια εκδήλωση!

Ευχαριστούμε επίσης τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Πανουράκη, που μας τίμησε με την παρουσία του μαζί με τη σύζυγο του και Πρόεδρου του Λιμενικού ταμείου, κ. Κονδύλη – Πανουράκη. Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου, κ. Βολακάκης Δημήτριος, που είναι δίπλα μας διαρκώς σε κάθε βήμα και προσπάθεια μας και με την πολύτιμη βοήθεια και όρεξη του βγάζουμε πέρα όλες τις προκλήσεις που προκύπτουν.

Το παρών έδωσε και η περιφερειακή σύμβουλος, κ. Άννη Ανδρεάδου, που βοήθησε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κάρλας, ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κουμαιΐκων και πρώην αντιπεριφερειάρχης, κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία στηρίζει την πρόοδο του τόπου μας όπως του ζητηθεί, ο πρόεδρος του Νεοχωρίου, κ. Σταφυλάκης, ο πρόεδρος των Σκουραιΐκων, κ. Χατζηχρήστου, και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Σάμου, κ. Λογοθέτης Στέλιος.

Ευχαριστούμε τον κ. Μάρκου που έδωσε το “παρών” και την δυνατότητα να γνωρίσουν όλοι άλλο ένα τοπικό προϊόν μας όπως το πολύτιμο και κυρίως ποιοτικό για όλους ελαιόλαδο του χωριού μας!

Τέλος να ευχαριστήσουμε ξανά την Ε.Ο.Σ. Σάμου και τον διευθυντή πωλήσεων, κ. Φρατζή, που ήταν δίπλα μας και έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες της εκδήλωσης να γευτούν τα εξαίρετα κρασιά του συνεταιρισμού!

Δείτε τις φωτογραφίες της Κοινότητας Κουμαίικων από την εκδήλωση!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!