Φωτογραφίες: Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου

Τη Σάμο και το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που διατηρεί το φιλοζωϊκό σωματείο του νησιού επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες ο Γερμανός δημοσιογράφος Willie Schnaubelt.

Όπωε αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Φιλοζωϊκού Σωματείου Σάμου, “την περασμένη εβδομάδα υποδεχτήκαμε τον καλό μας φίλο και υποστηρικτή Willie Schnaubelt και την οικογένεια του στον προσωρινό χώρο φύλαξης αδέσποτων.

Κάθε χρόνο μας επισκέπτεται ο Willie στο καταφύγιο, φέτος όμως συνδύασε ο δημοσιογράφος την επίσκεψη του με την συνέντευξη του αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Καρρά.

Συζήτησαν διάφορα θέματα, όπως τον τουρισμό στη Σάμο, την κατάσταση εδώ με τον Covid-19 και προ πάντων, την επίλυση των προβλημάτων με τα αδέσποτα.

Ο Willie Schnaubelt έχει υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλί από την Σάμο στο παρελθόν, προωθεί συνεχώς την ιδέα της υιοθεσίας αδέσποτων σε φίλους και γνωστούς και βοηθάει κάθε χρόνο και σαν συνοδός.

Φέτος μπορούσαν να ταξιδέψουν μαζί με την οικογένεια του δύο σκυλάκια και μια γατούλα, που βρήκαν μόνιμο σπίτι σε φίλους και συγγενείς τους.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε την Τετάρτη 12/8 στην δημοφιλή πρωινή εκπομπή του Willie “Scrambled X” στο Radio X της Φρανκφούρτης.

Τον Willie Schnaubelt φιλοξένησε και ο κ. Μάνος Στεφανάκης στην εκπομπή του «ραδιοφωνικά και ενήμερα» στο ράδιο Αρμονία.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου ευχαριστεί θερμά τον κ. Schnaubelt για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη του για τα αδέσποτα της Σάμου, την προώθηση της ιδέας της υιοθεσίας αδέσποτων και γενικά την διαφήμιση του όμορφού νησιού μας στο ακροατήριο του“.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γερμανού δημοσιογράφου στην Σάμο!

Φωτογραφίες: Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!