Νέος αντιπρόεδρος στο δ.σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η σύνθεση του νέου συμβουλίου των πολυτέκνων έχει πλέον ως εξής:

Πρόεδρος : Φλώρα Τζεβρένη

Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Παχυμανώλης

Γενική Γραμματέας: Δήμητρα Λάμπρου

Ταμίας: Μιχαήλ Ταβλαλής

Α΄ μέλος: Στέφανος Κρητικός

Β΄ μέλος: Φωτεινή Γαλάνη

Γ΄ μέλος: Μάριος Καγιόπουλος

“Συνεχίζουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας για τα δικαιώματα των πολύτεκνων οικογενειών των νησιών μας” αναφέρει ο σύλλογος πολυτέκνων Σάμου.

Την περασμένη Δευτέρα, η μέχρι τότε αντιπρόεδρος του συλλόγου, Άννα Ζέπου-Αξιώτη, είχε υποβάλει την παραίτησή της.

Στη σχετική επιστολή της ανέφερε:

“Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως υποβάλλω την παραίτησή μου από το Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου.

Στόχο ζωής μου έχω βάλει να είμαι κοντά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι να υπηρετώ στενά προσωπικά ή άλλα συμφέροντα. Το τελευταίο διάστημα, με λύπη μου διαπιστώνω πως σε κάθε ενέργεια ή πρόταση που κάνω με αυτόν τον γνώμονα, έρχομαι αντιμέτωπη με ένα τείχος αρνήσεων. Επιπρόσθετα, η ελλιπής ενημέρωσή μου σχετικά με θέματα και δεδομένα που αφορούν στον σύλλογο δυσχεραίνει κατά πολύ την άσκηση των καθηκόντων μου ως αντιπρόεδρος και ειδικότερα τον λόγο για τον οποίο δραστηριοποιήθηκα: Τη συμπαράσταση και τη βοήθεια στις πολύτεκνες οικογένειες του νομού μας, με κάθε τρόπο.

Θεωρώντας πως στις παρούσες συνθήκες αυτό δεν καθίσταται εφικτό, προτιμώ να αποχωρήσω από το δ.σ. του συλλόγου, δηλώνοντας πως προσωπικά δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ όσα οι πολύτεκνοι δικαιούνται, ούτε και θα πάψω ποτέ να είμαι κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη οποιασδήποτε βοήθειας”.