Επίσκεψη στους Μανωλάτες πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη η δημοτική παράταξη Ανατολικής Σάμου “Ανατροπή”. Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοί της Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με την πρόεδρο της κοινότητας, Καλλιόπη Αξιώτου και είχαν μια “ιδιαίτερα εποικοδομητική” συζήτηση αναφορικά με την τοπική αυτοδιοίκηση, τη λειτουργία του δήμου, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα της καθημερινότητας των κατοίκων, τα οποία, σύμφωνα με την “Ανατροπή”, “προβληματίζουν όλες τις κοινότητες και πολλά από αυτά δεν λύνονται στην ώρα τους ή δεν έχουν διευθετηθεί με την κατάλληλη οργάνωση. Το σημαντικότερο όλων, η αγροτική οδοποιία που στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως και σε άλλες, δεν έχει συντηρηθεί ακόμα, αν και διανύουμε την περίοδο του τρύγου.

Παράλληλα, αν και η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει ήδη από την 1η Μαΐου, δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για την προετοιμασία και τον καθαρισμό των δρόμων αυτών” αναφέρει η δημοτική παράταξη.

Φωτογραφίες: “Ανατροπή”