Την Αnette Τimmermann και τον Claus Madsen, υπηκόους Δανίας, καθώς και τον Gunnar Johansson, υπήκοο Σουηδίας, τίμησε η δημοτική Αρχή Ανατολικής Σάμου, για την προσφορά τους και για τον καθημερινό ενεργό ρόλο τους στην καθαριότητα της πόλης του Πυθαγορείου και στη διαδικτυακή προβολή της στα social media.

Η σχετική βράβευσή τους έγινε μετά από πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυθαγορείου, την περασμένη Παρασκευή, παρουσία του δημάρχου, Γιώργου Στάντζου, του αντιδημάρχου Βαγγέλη Καρρά και του Δ.Σ της Κοινότητας Πυθαγορείου και περιελάμβανε κι ένα βιβλίο με την ιστορική διαδρομή του Πυθαγορείου τα χρόνια της τουριστικής ανάπτυξης.

“Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής που πηγάζει από την ψυχική ομορφιά του κάθε εθελοντή και από την ανάγκη του να προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία. Αυτή η προσφορά είναι πολύτιμη για την κοινότητα και αποτελεί πράξη ουσιαστικής αλληλεγγύης! Ταυτόχρονα, δίνει ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς κάθε πολίτη και παρακινεί ώστε ο καθένας να αναλάβει ένα ρόλο πιο ενεργό!” αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.

Φωτογραφίες: Δήμος Ανατολικής Σάμου