Η τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ροταριανού Ομίλου Σάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον πολυχώρο Φίλιον του Οινοποιείου Βακάκη, στο Νέο Καρλόβασι.

Παρέστησαν ο νέος διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Γιώργος Μαύρος, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο πλοιοκτήτης της Dodekanisos Seaways Χρήστος Σπανός με τη σύζυγό του, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συγγενείς και φίλοι των μελών του Ροταριανού Ομίλου.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό και καλωσόρισμα των επισήμων, την ανάγνωση των πεπραγμένων του παρελθόντος έτους και την παρουσίαση του νέου Δ.Σ. του Ομίλου για το έτος 2020-2021.

Ακολούθησε η ομιλία του διοικητή της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Γιώργου Μαύρου, με Θέμα “Πυθαγόρας ο Σάμιος”.

Στη συνέχεια έγιναν εισδοχές νέων μελών και βραβεύσεις.

Ειδικότερα, o Ροταριανός Όμιλος Σάμος βράβευσε τον πλοιοκτήτη της Dodekanisos Seaways Χρήστο Σπανό, για τη συμβολή της εταιρείας του εν γένει και του ιδίου ιδιαιτέρως στη μεταξύ των νησιωτών επικοινωνία και την εκ των πραγμάτων τουριστική αναβάθμιση των νησιών.

Ακολούθησε η βράβευση του απερχόμενου προέδρου του Ρ.Ο. Σάμος, Δημήτρη Κυριαζή, για την προσφορά του.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πυθαγορείου Άγγελος Γλυφός παρέδωσε ευχαριστήριες πλακέτες προς τον Όμιλο και το μέλος του, τον Ροταριανό Αργύρη Μανέτα, για την προσφάτως μεγάλη δωρεά 17 αντιπυρικών στολών προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος προσφέρει τη βοήθειά του προς τα Σώματα Ασφαλείας, τους τοπικούς δήμους, το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, τα περιφερειακά Κοινοτικά Ιατρεία, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και προς τα γειτονικά νησιά (Φούρνοι, Αγαθονήσι). Επίσης, προάγει την προβολή της Σάμου ως τουριστικού προορισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ομίλου για το Έτος 2020-21:

Πρόεδρος: Νικόλαος Βακάκης

Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία Τηνιακού

Γ. Γραμματέας: Μάριος Μπακόπουλος

Ταμίας: Ιωάννης Πνευματικάκης

Κοσμήτωρ: Τριανταφυλλιά Βλαχοπούλου

Μέλος: Εμμανουήλ Γαρουφαλής

Μέλος: Εμμανουήλ Ισιδώρου

Προ. Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής.

Εψηφισμένος Πρόεδρος (2021-2022): Ευγένιος Χαρδαβέλλας.

Φωτογραφίες: Ροταριανός Όμιλος Σάμος

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!