Φωτογραφία της Μαρίας Βουνάτσου

Τη μνήμη του προστάτη του νοσοκομείου, Αγίου Παντελεήμονα, τίμησε στις 26 και 27 Ιουλίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσεβίου, το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της για τη γιορτή αυτή, η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού αναφέρει τα εξής:

Με τη παρουσία τους μας τίμησαν ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Στάντζος Γεώργιος, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Λυμπέρης Αλέξανδρος, εκπρόσωπος του Δ.Σ του Ε.Ο.Σ. Σάμου, εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος, της 79 ΑΔΤΕ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου καθώς και πρώην πρόεδροι του ιδρύματός μας.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλες τις κυρίες και το προσωπικό μας που βοήθησαν στο στολισμό, στην καθαριότητα και στην οργάνωση της εκδήλωσης, παρασκευάζοντας λουκουμάδες και εδέσματα για τους επισκέπτες και το προσωπικό μας και το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Πυθαγορείου που βοήθησε στον καθαρισμό του αύλειου χώρου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν παρασκευάζοντας τη πατροπαράδοτη γιορτή, διανέμοντάς την σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά που θα εορτάσουμε τον Άγιο και Προστάτη μας οι συνθήκες να επιτρέψουν τη παρουσία πιστών, ώστε να αποδοθούν και οι αρμόζουσες πρέπουσες τιμές“.

Δείτε το σύντομο βίντεο και τις φωτογραφίες της Μαρίας Βονάτσου από τη γιορτή στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στο Νοσοκομείο Σάμου: