fbpx

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” στις 28/8 στη Σάμο

Η κεντρική εκδήλωση του φετινού Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” στη Σάμο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο προαύλιο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου, στην πρωτεύουσα του νησιού.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 697 717 5256 και στο e-mail: to.samou.kne@gmail.com.

Οι υπεύθυνοι της Τομεακής Οργάνωσης Σάμου της ΚΝΕ αναφέρουν για το φετινό φεστιβάλ:

Με σύνθημα “Σοσιαλισμός – για να μπορούμε να ανασαίνουμε – για να νικήσει η ζωή”, ξεκινά το ταξίδι του Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” σε όλη την Ελλάδα.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή αποτελεί χώρο συνάντησης όλων όσων αμφισβητούν την σημερινή πραγματικότητα, όλων όσων θέλουν να αγωνιστούν για να μη πληρώσει ξανά η νεολαία τη κρίση του καπιταλισμού.

Είναι σημείο συνάντησης κάθε νέου και νέας που τα όνειρα και οι ανάγκες τους δε βολεύονται στη βάρβαρη πραγματικότητα του συστήματος που ζούμε.

Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ δίνουμε ραντεβού για το σχεδιασμό του επόμενου βήματος στον αγώνα της νεολαίας. Είναι σημείο συνάντησης των νέων που ψαχνουν να βρουν απαντήσεις σε όλα όσα τους προβληματίζουν, να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους.

Με μεράκι και ενθουσιασμό προετοιμάζουμε την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όλων των επισκεπτών που θα έρθουν στις εκδηλώσεις μας.

Κάθε νέος και νέα που ασχολείται με την μουσική, τον χορό, τον αθλητισμό έχει θέση στην μεγάλη γιορτή της νεολαίας που στήνεται στο νησί μας.

Καλούμε ιδιαίτερα πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας, να δηλώσουν συμμετοχή και να παρουσιάσουν το έργο τους, δίνοντας την δική τους πνοή και ζωντάνια στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!