Τους πίνακες με το προσωρινό μητρώο παρόχων και τους αποκλειόμενους παρόχους για τα καταλύματα που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Τουρισμού, έπειτα από τη σχετική επεξεργασία των αιτήσεων.

Από το Βόρειο Αιγαίο ενδιαφέρον εκδήλωσαν 106 επιχειρήσεις-καταλύματα. Τα 15 από αυτά είναι στη Σάμο:

Για μεγέθυνση του πίνακα των καταλυμάτων κάντε κλικ εδώ!

Αναλυτικά, οι δύο πίνακες για όλη την Ελλάδα έχουν ως εξής:

Κατά των αποτελεσμάτων των πινάκων, οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής προς το υπουργείο Τουρισμού, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, μίας και μόνο ηλεκτρονικής ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσής τους.

Υποβολή ενστάσεων μετά την καταληκτική αυτή ημερομηνία και ώρα δεν είναι δυνατή.

Ενστάσεις που υποβάλλονται με άλλον τρόπο πέραν της ηλεκτρονικής αυτής  εφαρμογής, δεν εξετάζονται.

Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από τριμελή επιτροπή που συγκροτείται για τον σκοπό αυτόν.

Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων θα καταρτιστεί το οριστικό μητρώο παρόχων καταλυμάτων κι ο οριστικός πίνακας αποκλειόμενων παρόχων καταλυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους, αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μέσω του “Τουρισμός Για Όλους” επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση (η προθεσμία έληξε στις 11 Ιουλίου) ξεπέρασαν τους 400.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” συνολικά υπολογίζονται σε 1 εκατομμύριο άτομα.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!