Εικόνες από την επίσκεψη του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγου ΤΘ Χαράλαμπου Λαλούση, το διήμερο 14 και 15 Ιουλίου στη Σάμο, κατά την επίσκεψή του στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ “Μυκάλη”), έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή το ΓΕΣ.

Συνοδευόμενος από τον διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ “Αιγέας”), αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα, ο αρχηγός επισκέφθηκε Μονάδες, Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, παρακολούθησε επιχειρησιακές δραστηριότητες και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό για την εκτέλεση της αποστολής του.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός επιχειρησιακής ετοιμότητας και ρεαλισμού της διεξαγόμενης εκπαίδευσης, καθώς επίσης και το υψηλό επίπεδο ηθικού του προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την παραμονή του στο νησί, ο αρχηγός, που στο πρόσφατο παρελθόν υπηρέτησε, από τον Μάρτιο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2015, τότε ως ταξίαρχος, ως επικεφαλής της 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο, συναντήθηκε και με τοπικούς φορείς, σε εγκάρδιο κλίμα.

Φωτογραφίες: ΓΕΣ

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!