Ο Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. διοργανώνει από 17 έως 19 Ιουλίου το πρώτο του τριήμερο ποδοσφαιρικό summer camp, ακολουθώντας την μεθοδολογία της Valencia CF και απευθυνόμενο σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-17 ετών με σκοπό να γνωρίσουν τον τρόπο προπόνησης και φιλοσοφίας της ισπανικής ομάδας και να διασκεδάσουν μέσα από αυτό.

Στόχοι & προπονητική διαδικασία

• Η προπόνηση μέσα από την μεθοδολογία και την φιλοσοφία της Valencia CF , με τον ίδιο τρόπο που την χρησιμοποιεί στις ακαδημίες της.
• Οι νεαροί αθλητές-τριες μέσα από αυτήν την διαδικασία να κοινωνικοποιηθούν , να γνωριστούν μεταξύ τους και να καταφέρουν να συνεργαστούν.
• Να προαχθούν ιδέες και αξίες όπως ομαδική προσπάθεια , ταπεινότητα και ευγενής άμιλλα.
• Η ανάπτυξη τεχνικών και τακτικών ικανοτήτων των αθλητών-τριών που θα συμμετέχουν μέσα από καταστάσεις πραγματικών συνθηκών παιχνιδιού που θα αναπτυχθούν στην προπόνηση.
• Οι συμμετέχοντες να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο.

Το ημερήσιο πρόγραμμα του camp περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης που αποτελείται από:

• Προθέρμανση με ενεργητικές διατάσεις και ασκήσεις coordination με ή χωρίς μπάλα
• Ασκήσεις για τη βελτίωση ατομικών τεχνικών και τακτικών ικανοτήτων
(Individual Technical & Tactical Behaviour) με ή χωρίς την μπάλα.
• Παιχνίδια εφαρμογής της ατομικής τεχνικής & τακτικής
✓ Small sided Games
✓ Modified Games
✓ Position Games
✓ Man in the middle

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη του Mario Bonic, συντονιστή του προπονητικού προγράμματος της GPS SEE / Valencia CF σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Κροάτης πρώην ποδοσφαιριστής της Dinamo Zagreb και του Παναθηναικού έχει διατελέσει στο παρελθόν scout, προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών αρκετών επαγγελματικών ομάδων, έχει συνδέσει το όνομά του με αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές και η παρουσία του θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς καθώς και εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Όλοι όσοι συμμετάσχουν στο camp θα πάρουν αναμνηστικά δώρα.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες σε κάθε γκρουπ.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6947729094.