Φωτογραφία: ΕΡΤ Β. Αιγαίου

Την απομάκρυνση της πρέσας απορριμμάτων πίσω από το πρώην ξενοδοχείο “Ξενία” στην πόλη της Σάμου ανακοίνωσε η εταιρεία διαχείρισης ΕΛΘΕ ΑΕ, με επιστολή της στον δήμο Ανατολικής Σάμου, δεδομένου ότι εδώ και έναν χρόνο δεν υπήρχε σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών, άρα ούτε και πληρωμή προς την εταιρεία.

Ήδη ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γρηγόρης Γερασίμου φρόντισε να απομακρυνθεί η πρέσα από το σημείο όπου έχει τοποθετηθεί στις 13 Απριλίου 2018.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως “αποφασίσαμε, κι εφόσον δεν έχει υπάρξει καμία απόφαση – ενημέρωση εντός τριών ημερών από πλευράς σας, όπως είχε ειπωθεί στην εν λόγω συνάντηση, να αποσύρουμε την πρέσα.

Η παρούσα απόφαση σας ανακοινώνεται από σεβασμό στο πρόσωπό σας και στον δήμο Ανατολικής Σάμου, και προς ενημέρωση των δημοτών Βαθέoς, που τόσο έχουν εξυπηρετηθεί από τη χρήση της πρέσας τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Παραμένουμε στο πλευρό του δήμου για κάθε διευκόλυνση και εξυπηρέτηση, όπως πολύ καλά γνωρίζετε ότι πράττουμε τόσα χρόνια” σημειώνει ο κ. Γερασίμου.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!