fbpx

Ακόμα 70.000 θέσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Την αύξηση του αριθμού των δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ κατά 70.000 θέσεις και την ενίσχυση του προγράμματος με επιπλέον 7.000.000 € ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης.

Συνολικά, θα χορηγηθούν 370.000 επιταγές, δηλαδή πάνω από 2,5 φορές περισσότερες (164%) σε σχέση με το περσινό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του προγράμματος θα φτάσει τα 37.000.000 €.

Επίσης, δίνεται τελευταία παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων αλλά και των ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων μέχρι την Παρασκευή, 10 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, ως ένα επιπλέον κίνητρο συμμετοχής, επιταχύνεται η διαδικασία αποπληρωμής των παρόχων καθώς αυτή θα ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από την υποβολή των δικαιολογητικών.

Οι διακοπές μέσω των επιταγών Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ και θα έχουν διάρκεια:

  • από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Σάμου, Λέσβου, Λέρου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ή
  • από μία έως έξι διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η δήλωση συμμετοχής από τους παρόχους γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα σε αυτή τη σελίδα.

Εναλλακτικά, η διαδρομή είναι: Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!