fbpx

Φεστιβάλ Ηραία-Πυθαγόρεια: Συναυλία για τη Μικρασία και το Αιγαίο στις 13/7 στο Βαθύ

Με τη συναυλία “Η Μικρασία και το Αιγαίο της καρδιάς μας”, με την Καίτη Κουλιά και τον Χρίστο Τσιαμούλη, ξεκινά για 14η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Ηραία-Πυθαγόρεια.

Θα λάβει χώρα στις 13 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, στις 8:30 μμ, στον προαύλιο χώρο του 1ου & 2ου Γυμνασίου Σάμου, σε συνεργασία με τον δήμο Ανατολικής Σάμου και την Ένωση Μικρασιατών Σάμου.

Βιολί θα παίξει ο Κυριάκος Γκουβέντας, λαούτο ο Νικόλας Αγγελόπουλος και κανονάκι ο Στέφανος Δορμπαρμπαράκης.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει η χορωδία και οι μουσικοί της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου, με τραγούδια της Μικράς Ασίας και θα συνεχισθεί με το μουσικό σχήμα του Χρίστου Τσιαμούλη – Καίτης Κούλια και των μουσικών που τους πλαισιώνουν σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς που αγαπήσαμε από τη Μικρά Ασία και τα νησιά του Αιγαίου, με άρωμα Ελλάδας.

Οι χορευτικές ομάδες της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου θα πλαισιώσουν τη συναυλία, με παραδοσιακούς χορούς, στολίζοντας τη μουσική βραδιά με τη χορευτική μας παράδοση.

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και την τήρηση των που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Πολιτισμού για την εξάπλωση του Covid-19 θα ισχύουν τα εξής:

• Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα προσέλευσης η οποία είναι η 20:30.

• Κρατήσεις θέσεων στο Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Τουρισμού στα τηλέφωνα 22733-2273350117 & 22733-50141,

• Προπώληση εισιτήριων την Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 22:00 στα Γραφεία της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου Γυμνασιάρχου Βασμανώλη ( Πλατεία Αγίου Νικολάου).

• Επιτρέπονται μόνο καθήμενοι σε όλες τις εκδηλώσεις.

• Κατά την είσοδο και την έξοδο από και προς τα καθίσματα θα πρέπει το κοινό να χρησιμοποιεί προστατευτική μη ιατρική μάσκα.

“Ξεκινάμε πάλι όπως κάθε φορά τα τελευταία 14 χρόνια. Τώρα έχουμε ακόμη ένα λόγο, τη στήριξη του νησιού και των κατοίκων που δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις της τουριστικής κρίσης. Λένε ότι η τέχνη είναι μια άσκηση θάρρους. Χαρίζει στα μάτια το βλέμμα. Αυτό το βλέμμα της αισιοδοξίας και του πολιτισμού θέλουμε να επανέλθει στην καθημερινότητά μας” αναφέρουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!