Φωτογραφία αρχείου

Ανακοίνωση σχετικά με την τοποθέτηση σε παραλίες της Σάμου 5 seatracks, συστημάτων που επιτρέπουν στα ΑμεΑ να εισέλθουν από την παραλία μέσα στη θάλασσα χωρίς να χρειάζεται η βοήθεια συνοδών, εξέδωσε το Πανσαμιακό Σωματείο Α.με.Α και Φίλων “Νίκος Μενέγας ο Ίκαρος”.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής: “Σχετικά με την τοποθέτηση των πέντε (5) seatrack στο νησί μας, και μετά από τηλεφωνική συνομιλία του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου μας, κ. Μάριου Θράβαλου και της κ. Αγγέλας Καζάκου, μηχανικού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το παραπάνω έργο είναι στην τελική του φάση. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, έστω και στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου, να έχουν τοποθετηθεί τα seatrack στις παραλίες που έχουν επιλεγεί πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Θα θέλαμε από τους υπεύθυνους του Δήμου Ανατολικής Σάμου που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου να μας ενημερώσει πόσα seatrack έχουν οριστεί για κάθε Δήμο, σε τι φάση βρίσκεται το έργο και πότε δύναται να περατωθεί, μιας και σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρεται σε αυτό το έργο κοστολογημένα.

Δεδομένων των σοβαρών ελλείψεων σε υποδομές για τους ανθρώπους με αναπηρία σε όλο το νησί διαχρονικά και του πρόσθετου βάρους που αυτό δημιουργεί στους ανάπηρους και τις οικογένειες τους, σας καλούμε να δώσετε την βαρύτητα που αρμόζει σε ένα τόσο σημαντικό έργο, για τους μόνιμους κατοίκους καθώς και τους επισκέπτες, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα Α.με.Α, φέρνοντάς το εις πέρας το συντομότερο δυνατό ώστε να μην χαθεί το καλοκαίρι.

Σας ευχαριστούμε“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!