Με πτήση από Ελβετία την Τετάρτη 1 Ιουλίου αρχίζουν οι πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό προς το αεροδρόμιο της Σάμου.

Το πρώτο αεροσκάφος που θα φτάσει στο αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος” αναμένεται στις 09:45 π.μ. από τη Ζυρίχη της Ελβετίας, με πτήση της εταιρείας Edelweiss.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το πρώτο δρομολόγιο με 100 τουρίστες από την Ολλανδία θα εκτελέσει η Corendon Airlines, στις 2 Ιουλίου.

Η εταιρεία αυτή θα πετάει κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ενώ κάθε Κυριακή, αρχής γενομένης από τις 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιείται πτήση τσάρτερ από Σλοβενία, αναφέρει ο τουριστικός πράκτορας του “Samos Holidays”, Κώστας Έλληνας.

Τις ίδιες μέρες, δηλαδή κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από 2 Ιουλίου, θα εκτελεί απευθείας πτήσεις από το Άμστερνταμ στη Σάμο και η εταιρεία Transavia.

Με δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Ολλανδία με την εταιρία Transavia και πέντε πτήσεις από την Γερμανία με την Condor, που ξεκινάει στις 2 Ιουλίου, προχωράμε τον Ιούλιο” δήλωσε ο γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου και εκπρόσωπος της εταιρείας “Rhenia Tours”, Δημήτρης Κασμιρλής.

Από τις 18 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από τη Σκανδιναβία, ενώ τέλος αναμένεται, από τις 17 Ιουλίου, μία πτήση την εβδομάδα από την TUI Ολλανδίας.

Πηγή: Πληροφορίες από VoreioAigaio.Ert.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!