Συνεργασία με τη Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Α.Ε. του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκινά ο δήμος Δυτικής Σάμου, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των τουριστικών λιμενικών υποδομών στους λιμένες Μαραθοκάμπου και Καρλοβάσου.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, “η παράκτια ζώνη του δήμου μας διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η υψηλή επισκεψιμότητα απαιτεί μια προσεκτική προσέγγιση στρατηγικού χαρακτήρα σε ό,τι αφορά τη χωροθέτηση λιμενικών εγκαταστάσεων με ποιοτικά χαρακτηριστικά, πάντα κινούμενη στα προβλεπτά όρια της κοινωνικής και οικονομικής ανταποδοτικότητας”.

Η ΜΟΔ Α.Ε., στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και σε ρόλο τεχνικού συμβούλου, θα παρέχει παράλληλα τεχνογνωσία, συμβουλευτική υποστήριξη σε όλα τα προκύπτοντα θέματα στην παράκτια ζώνη, στην εκπόνηση μελετών και αιτημάτων χρηματοδότησης, λειτουργικό σχεδιασμό των λιμενικών εγκαταστάσεων, εκπόνηση μακρόπνοης αναπτυξιακής προοπτικής κλπ.

“Η εμπειρία και η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της ΜΟΔ Α.Ε. είμαστε βέβαιοι ότι εγγυάται τη ζητούμενη αποτελεσματικότητα των έργων και των ενεργειών στην ευαίσθητη παράκτια περιοχή του δήμου μας” σημειώνει ο δήμος Δυτικής Σάμου.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!