Φωτογραφία του Θανάση Κυριάκου

Στη νεοσύστατη κατηγορία Pre-League θα αγωνιστεί την περίοδο 2020-2021 η ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου.

Η Pre-League είναι μια διοργάνωση που αποτελεί προθάλαμο για τα “σαλόνια” της Volley League.

Στη νέα αυτή κατηγορία θα αγωνιστούν 12 δυνατές ομάδες από όλη την Ελλάδα, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα για την Pre-League του βόλεϊ μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου συγχαίρει θερμά την ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου, “που πήρε πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους το εισιτήριο για την είσοδο της στην Pre-League”.

Όπως αναφέρει, “αυτή η επιτυχία αποτελεί ιδιαίτερο παράσημο για όλους τους συντελεστές της ομάδας και δικαίωση για τους κόπους των αθλητών και των προπονητών αλλά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Ευχόμαστε οι επιτυχίες του τμήματος να συνεχίσουν να έρχονται στον ίδιο αμείωτο ρυθμό δίνοντας έτσι ένα μεγάλο κίνητρο ενασχόλησης με τον αθλητισμό σε μικρούς και μεγάλους”.

Ο δήμος Δυτικής Σάμου δεσμεύεται να στηρίξει με κάθε τρόπο την ομάδα του Κέρκη, που αποτελεί τη μοναδική εκπροσώπηση όλου του νησιού σε αυτό το επίπεδο.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συγχαίρει θερμά την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου “για την άνοδό της από την κατηγορία Α2 Εθνική στη νεοσύστατη κατηγορία της Pre-League.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τη Διοίκηση της ομάδας. Τέτοιου είδους σημαντικές  διακρίσεις αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους και προάγουν σημαντικές αξίες – όπως η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη, η ανεκτικότητα και η ευγενής άμιλλα“.

“Πολλά συγχαρητήρια και ευχές για νέες κορυφαίες επιδόσεις” εύχεται ο Δήμος Αν. Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!