Ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Σάμου και ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Μυτιληνιών Σάμου ανακοίνωσαν εορταστικές ακολουθίες από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου έως την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα ακολουθιών του Αγίου Σπυρίδωνος είναι το εξής:

  • Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, από τις 7 έως τις 10 το πρωί, θα τελεστεί εόρτιος όρθρος και θεία λειτουργία επί τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο εκκλησάκι Αγίου Πέτρου και Παύλου στο Καλάμι, στο Κτήμα Σαρηγιάννη.
  • Την Τρίτη 30 Ιουνίου, από τις 7 έως τις 9:30 το πρωί, θα τελεστεί εόρτιος όρθρος και θεία λειτουργία επί τη Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων
  • Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, από τις 7 έως τις 9:30 το πρωί, θα τελεστεί εόρτιος όρθρος, αγιασμός και θεία λειτουργία επί τη μνήμη των Αγίων Ιαματικών Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μυτιληνιών Σάμου θα τελεστεί η πανήγυρις του παρεκκλησίου των Αγίων Αναργύρων σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 18.30 θα τελεστεί μέγας εσπερινός και παράκληση.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 07:30 θα τελεστεί πανηγυρικός όρθρος και θεία λειτουργία.

Ο αγιασμός θα τελεστεί μετά την θεία λειτουργία.

Επίσης, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, θα μοιραστεί στους πιστούς το πατροπαράδοτο έδεσμα της “γιορτής”, το οποίο θα είναι νηστίσιμο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here