Στην έκδοση 9 Οδηγιών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τη νόσο Covid-19 προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με δεδομένο ότι από την 1η Ιουλίου “ανοίγουν” 41 πύλες εισόδου στη χώρα (27 αεροδρόμια, 7 χερσαία σημεία εισόδου και 7 λιμάνια), μεταξύ αυτών καη Σάμος! Κεντρικό μήνυμα της νέας αυτής προσπάθειας είναι: “Απολαύστε τη Διαμονή σας – Μείνετε Ασφαλής” / “Enjoy your stay and stay safe”. 

Σκοπός της ενημερωτικής αυτής καμπάνιας, η οποία βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με τη βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι η παροχή έγκυρης ενημέρωσης, ώστε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού να γίνει με όρους ασφάλειας για όλους, επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους στη χώρα μας.

Σε όλες τις πύλες εισόδου θα υπάρχει σχετική σήμανση με οδηγίες, ενώ θα μοιράζεται και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η καμπάνια, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την ΥΠΑ, την Fraport και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, έτσι ώστε όλοι όσοι εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια να έχουν πλήρη πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here