Στο Καρλόβασι, στον δήμο Δυτικής Σάμου, βρέθηκε το Σάββατο ο βουλευτής του Νομού, Χριστόδουλος Στεφανάδης, και είχε συνάντηση για συζήτηση-ενημέρωση με τον δήμαρχο, Αλέξανδρο Λυμπέρη, και τους αντιδημάρχους, για όλα τα τρέχοντα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος δήμος.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, από τη συζήτηση έγινε κατανοητό ότι “για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων που κληρονόμησε ο δήμος Δυτικής Σάμου, η στήριξη της πολιτείας είναι επιβεβλημένη”.

Ο βουλευτής υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του και βοήθειά του σε όλα τα επίπεδα.

“Εκφράσαμε την ικανοποίηση μας για την πρωτοβουλία του βουλευτή μας και για τη δέσμευσή του ότι οι συναντήσεις αυτές θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επίσης τον ευχαριστούμε και για τη στήριξη του αιτήματός μας για επιπλέον προσέγγιση του Blue Star Myconos στο λιμάνι Καρλοβάσου.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο δήμος μας, αλλά και η Σάμος μας, όχι μόνο να σταθούν, αλλά να πάνε και μπροστά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Εμείς σαν δήμος έχουμε όλη τη καλή διάθεση συνεργασίας και στήριξης, όπου αυτό χρειαστεί, κάτι που έχουμε αποδείξει όλον αυτό τον καιρό με τις πράξεις μας” αναφέρει ο δήμος Δυτικής Σάμου.

Φωτογραφίες: Δήμος Δυτικής Σάμου

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!