Μια ποδηλατοβόλτα στα γραφικά σοκάκια του Κοκκαρίου απόλαυσαν την Παρασκευή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου.

Η εκκίνηση της ποδηλατοβόλτας δόθηκε από την στάση των ταξί.

Μετά το πέρας της κάθε βόλτας ακολούθησε ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση του ποδηλάτου ενώ στους συμμετέχοντες λιλιπούτειους ποδηλάτες δόθηκαν αναμνηστικά και δώρα!

Το δρώμενο αυτό αποτέλεσε συνέχεια της ποδηλατοβόλτας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη με πολύ μεγάλη συμμετοχή στην πόλη της Σάμου, στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη

Το ποδήλατο και την Παρασκευή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, είχε την τιμητική του και τα παιδιά απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι εκτός από  μέσο μετακίνησης, το ποδήλατο αποτελεί μέσο ψυχαγωγίας και άθλησης.

Παρόντες στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ήταν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Διονυσίου με στελέχη του δήμου και  ο  πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοκκαρίου, Δημήτρης Γαλανής με τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, που μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά για την ενεργό συμμετοχή τους.

Στο τέλος ο Μανόλης Σιγανός μίλησε για ασφαλή οδήγηση δίνοντας κίνητρα στα παιδιά να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ολοένα και περισσότερο.

Ευχή και προσδοκία να υιοθετήσουμε τον εναλλακτικό αυτό τρόπο μετακίνησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρωγό στις προσπάθειες αναβάθμισης για ασφαλείς ποδηλατοδρόμους και υποδομές“, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Δείτε στιγμιότυπα από την ποδηλατάδα της Παρασκευής στο Κοκκάρι!

Φωτογραφίες από το Kokkari Video στο facebook:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης φωτογραφίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!