Φωτογραφία του Γιάννη Καρακωνσταντή

Την τροποποίηση της ώρας του δρομολογίου της Δευτέρας που εκτελεί το πλοίο Blue Star Myconos από Πειραιά για Σάμο ζητά από την Attica Group ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργος Κυριαζής.

Συγκεκριμένα, σε σχετική επιστολή του προς τον Επιτελικό Διευθυντή Εμπορικών Εκμεταλλεύσεων της Attica Group, Διονύση Θεοδωράτο, ο κ. Κυριαζής αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Κύριε Διευθυντά,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, σχετικά με το δρομολόγιο της Δευτέρας που εκτελεί το πλοίο Blue Star Myconos  στις 14:00 η ώρα από Πειραιά για Σάμο ότι η συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης έχει ως αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν οι μεταφορικές εταιρίες να φορτώσουν τα εμπορεύματα στα φορτηγά καθώς θα πρέπει να βρίσκονται κάποιες ώρες νωρίτερα στην προβλήτα απόπλου για τους σχετικούς ελέγχους.

Συνέπεια αυτού δεν είναι μόνο ότι το πλοίο στο δρομολόγιο της Δευτέρας φεύγει σχεδόν άδειο από φορτηγά, αλλά και ότι προστίθενται μαζί με τα υπόλοιπα στο δρομολόγιο της Τετάρτης με την πιθανότητα να μην ταξιδέψουν ορισμένα λόγω πληρότητας του πλοίου.

Παρακαλούμε όπως διερευνήσετε την δυνατότατα τροποποίησης του δρομολογίου σε αναχώρηση τουλάχιστον 2 ώρες αργότερα ώστε να υπάρχει χρόνος για έγκυρη άφιξη των φορτηγών στο λιμάνι του Πειραιά.

Είμαστε στην διάθεσή σας“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!