Φωτογραφία: Λέλα Καραγιάννη

Νέους πίνακες δρομολογίων του πλοίου Blue Star Myconos για τις περιόδους από 8 έως 30 Ιουνίου και από 1 Ιουλίου έως 6 Σεπτεμβρίου που ανακοίνωσε η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group.

Όσον αφορά την περίοδο 8-30/6, το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προσεγγίσεις από Πειραιά στο Καρλόβασι και δύο από Καρλόβασι προς το λιμάνι του Πειραιά

Δείτε πώς θα είναι τα δρομολόγια του πλοίου από 8 Ιουνίου έως 6 Σεπτεμβρίου:

Κάντε κλικ εδώ για μεγέθυνση των παραπάνω πινάκων.

Οι πίνακες με τα δρομολόγια του πλοίου για τις περιόδους από 1 έως 7 Ιουνίου και από 7 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου παραμένουν ίδιοι και είναι οι εξής:

Από 1 έως 7 Ιουνίου:

Κάντε κλικ εδώ για μεγέθυνση του παραπάνω πίνακα.

Από 7 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου:

Κάντε κλικ εδώ για μεγέθυνση του παραπάνω πίνακα.

Ευχαριστίες του Δήμου Δυτικής Σάμου προς την Blue Star Ferries:

Με αφορμή τα νέα δρομολόγια του Blue Star Myconos, ο Δήμος Δυτικής Σάμου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση που αναφέρει: “Ευχαριστούμε θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την προσθήκη ενός επιπλέον δρομολογίου προς και από τον λιμένα Καρλοβάσου.

Έτσι για τον μήνα Ιούνιο, θα έχουμε δυο προσεγγίσεις από Πειραιά στο Καρλόβασι και δύο από Καρλόβασι προς το λιμάνι του Πειραιά, χωρίς να θίγεται καμία προσέγγιση στο λιμάνι Βαθέος.

Επίσης ευχαριστούμε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής που ενέταξε τα εν λόγω δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Δυτικής Σάμου“.

Κινήσεις τέτοιες συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση της επιβατικής κίνησης προς το νησί μας σε μία κρίσιμη χρονικά περίοδο που ο κλάδος του τουρισμού δοκιμάζεται σκληρά“, τονίζει ο Δήμος Δυτικής Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!