Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών ατόμων σε υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και άλλων 15 στις υπόλοιπες Π.Ε., για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών, λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι θέσεις που αφορούν τη Σάμο είναι:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους και την υπεύθυνη δήλωσή τους, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σε μορφή αρχείου pdf), αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εντός προθεσμίας πέντε ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά), και αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” (η ανάρτηση έγινε τη Δευτέρα 1/6/2020), στους κατά τόπους πίνακες Ανακοινώσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου (κωδ. θέσεων 112, 113, 114) η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Σάμου: m.mixailidou@samos.pvaigaiou.gov.gr.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας:

Για πλήρη οθόνη  πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here