Σαμιώτης στην καταγωγή είναι ο νέος αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου “Μητέρα”!

Πρόκειται για τον Βασίλη Δ. Κελλάρη, MD, MSc, PhD, μαιευτήρα – γυναικολόγο, Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών, που διατηρεί ιατρείο και στο Βαθύ της Σάμου.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του “Μητέρα” κι επιστημονικός συνεργάτης του ”Γένεσις” Αθηνών (IVF) και που θα βρεθεί στο πλευρό του νέου προέδρου του δ.σ. της εταιρείας Στέφανου Χανδακά, στη νέα εποχή που εγκαινιάζεται για το νοσοκομείο “Μητέρα” της Αθήνας.

Ο κ. Κελλάρης, που συνεχίζει επάξια στα βήματα του πατέρα του, ιδρυτή και προέδρου του “Μητέρα”, Δημήτρη Κελλάρη, αποτελεί τον νεώτερο αντιπρόεδρο στην ιστορία  του νοσοκομείου “Μητέρα”, θέση εξόχως τιμητική, η οποία έρχεται ως επιστέγασμα της αναγνώρισης του επιστημονικού, αλλά και κοινωνικού του έργου.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Κελλάρης δήλωσε: “Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και συγκίνηση, να εκλέγομαι στο δ.σ. του νοσοκομείου στο οποίο ο  πατέρας μου είχε αφήσει το προσωπικό του δείγμα γραφής ως πρόεδρος. Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος συνεχιστής του έργου του και δεσμεύομαι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη του έργου του «Μητέρα»”.

Ο Βασίλης Κελλάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Παθολογία Εγκυμοσύνης Υψηλού Κινδύνου. Κατέχει επίσης δίπλωμα εξειδίκευσης στη Διοίκηση και Οργάνωση Μονάδων Υγείας από το ΕΚΠΑ.

Ο Σαμιώτης στην καταγωγή μαιευτήρας – γυναικολόγος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει μετεκπαιδευθεί στο πεδίο της Υπογονιμότητας και των Μεθόδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ενώ τα τελευταία χρόνια κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά σε ένα προσωπικό του όνειρο ζωής, ιδρύοντας τον Μη Κερδοσκοπικό  Οργανισμό Be-Live. Η Be-Live δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προοπτική σε υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις δαπάνες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο κ. Κελλάρης και οι συνεργάτες τους προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, βοηθώντας εκατοντάδες ζευγάρια που στερούνται των απαραίτητων πόρων και κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές να αποκτήσουν παιδί, με το εγχείρημα να αποκτά υποστηρικτές σε κάθε άκρη της χώρας.

O κ. Κελλάρης είναι μέλος της Ε.Ε.Α.Ι. (Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής), καθώς και της Ε.Λ.Ε.Ι.Υ.Α. (Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής). Επιπλέον, αποτελεί μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΚΕΚ για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here