Συνεδρίασε πρώτη φορά τη Δευτέρα, στο δημαρχιακό μέγαρο Ανατολικής Σάμου, η δημοτική επιτροπή Παιδείας, με πρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Αξιώτη.

Σε μια πολύωρη σύσκεψη παρουσία όλων των μελών της επιτροπής, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, όσο και τα κτηριολογικά θέματα των σχολικών εγκαταστάσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εισηγήσεις της νέας δημοτικής επιτροπής Παιδείας αφορούσαν πρωτίστως θέματα σχετικά με την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων, την κατανομή των πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες, την επίβλεψη της ανέγερσης των νέων σχολικών μονάδων, την επισκευή, τη συντήρηση ή ακόμη και τη μετεγκατάσταση κάποιων μονάδων, καθώς επίσης και την παρακολούθηση του έργου των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου.

Σύμφωνα με τον κ. Αξιώτη, “η δημοτική επιτροπή Παιδείας οφείλει να λειτουργεί υποδειγματικά, με σωστή οργάνωση, προγραμματισμό, σχεδιασμό και συνεργασία των μελών της. Μόνο έτσι τα αποτελέσματα της δουλειάς όλων θα καρποφορήσουν και θα δούμε άμεσες ενέργειες στα σχολεία μας”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!