Σύσκεψη με τους επαγγελματίες πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο νέο δημαρχιακό μέγαρο Πυθαγορείου, με πρωτοβουλία της Κοινότητας και του Συλλόγου Επαγγελματιών της περιοχής.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Βαλκαμλής, Βαγγέλης Καρράς, Μιχάλης Μητσός και Δέσποινα Κάιλα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου, Τάσος Νικολαΐδης, τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγόρειου, Μάνος Βαλής, και μέλη του συλλόγου, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Καρβελάς, σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, η ατζέντα της σύσκεψης περιείχε θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πυθαγορείου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επανεκκίνηση του τουρισμού και σε διάφορες αναπτυξιακές προτάσεις για τη βελτίωση της εικόνας του Πυθαγορείου και της ευρύτερης περιοχής.

Οι αντιδήμαρχοι ενημέρωσαν, ανά αρμοδιότητα, τους παρευρισκόμενους για τις έως τώρα ενέργειές τους και τον προγραμματισμό τους για το επόμενο χρονικό διάστημα.

“Το όραμα για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας ενώνει! Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και με προσήλωση για την επίτευξη αυτού του στόχου!” αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.

Φωτογραφίες: Δήμος Ανατολικής Σάμου