Τρία νέα πλήρως εξοπλισμένα οδοντιατρεία τελευταίας τεχνολογίας δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, στους Φούρνους Κορσεών και στο Αγαθονήσι, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες των κατοίκων για την φροντίδα της στοματικής τους υγιεινής.

Οι παραλήπτες των δωρεών εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Ροταριανό Όμιλο.

Σε δημόσια ανακοίνωσή τους ο δήμαρχος Αγαθονησίου, Ευάγγελος Κ. Κόττορος, το δημοτικό συμβούλιο, όπως και οι κάτοικοι του νησιού “ευχαριστούν θερμά το Ροταριανό Όμιλο Σάμου καθώς και τη Διοίκηση της 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ για τη μεγάλη προσφορά, δημιουργίας ενός πλήρους εξοπλισμένου Οδοντιατρείου τελευταίας τεχνολογίας.

Η προσφορά αυτή είναι σημαντική και μεγάλη βοήθεια προς τους κατοίκους του ακριτικού Αγαθονησίου, που πολλές φορές λόγω καιρικών και γεωγραφικών συνθηκών η τακτική πρόσβαση των κατοίκων στα Ιατρεία των γύρω νησιών είναι πολύ προβληματική.

Ευχαριστούμε θερμά και πάλι για τη στήριξη αυτή και ελπίζουμε να συνεχιστεί“.

Ο ροταριανός όμιλος με την σειρά του “ευχαριστεί θερμώς την 2470 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ και το Διεθνές Ροταριανό Ίδρυμα για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο κοινωφελές ανθρωπιστικό του έργο, καθώς και τους αξιότιμους κυρίους, τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, τον δήμαρχο Φούρνων και τον δήμαρχο Αγαθονησίου για την άψογη συνεργασία τους ως προς την διεκπεραίωση της εν λόγω δωρεάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here