Τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για χορήγηση άδειας στις επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας στις χερσαίες ζώνες λιμένων της Σάμου, για την ανάπτυξη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων µε αντάλλαγμα, παρέχει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο του νησιού.

Σύμφωνα µε σχετική απόφαση του Δ.Σ. και ενόψει της επικείμενης έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, το ταμείο προτίθεται να εξετάσει τη δυνατότητα παραχώρησης χώρων των χερσαίων ζωνών για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, είτε επί των πεζοδρομίων μπροστά από τις επιχειρήσεις, είτε παραπλεύρως αυτών είτε σε χώρους απέναντι από τα καταστήματα, όπου είναι εφικτό, και κατά περίπτωση.

Κατόπιν τούτου, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες καλούνται να προσέλθουν στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου έως τις 15/6/2020, προκειμένου να καταθέσουν αίτηση για παραχώρηση απλής χρήσης χώρου για το τρέχον έτος, προσκομίζοντας απαραιτήτως την άδεια / γνωστοποίηση λειτουργίας για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σε περίπτωση νέας επιχείρησης, επιπρόσθετα της άδειας / γνωστοποίησης λειτουργίας της επιχείρησης, θα πρέπει να προσκομίσουν στην υπηρεσία την έναρξη επιτηδεύματος από την αρμόδια Δ.Ο.Υ, φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και τοπογραφικό διάγραμμα υπογεγραμμένο από διπλωματούχο τοπογράφο μηχανικό, στο οποίο θα απεικονίζεται ευκρινώς ο αιτούμενος για παραχώρηση χώρος σε σχέση µε τις εγκεκριμένες οριογραμμές αιγιαλού – παραλίας και χερσαίας ζώνης λιμένα και η ακριβής έκτασή του σε τετραγωνικά μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου στα τηλέφωνα 2273027258 και 2273024515.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here