Δωρεές υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανάγκες των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων, πραγματοποίησε η Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών.

Οι διοικητές των δύο νοσοκομείων απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή προς τον μητροπολίτη κ. Ευσέβιο και τη μητρόπολη, η οποία από την πλευρά της τονίζει πως θα παραμένει συμπαραστάτης και αρωγός στην τοπική κοινωνία των νησιών του νομού Σάμου.

Η Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας αναφέρει σχετικά:

“Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε τις επιστολές των aξιοτίμων: κ.κ. Νικολάου Στεφανή, dιοικητού του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και κ. Γεωργίου Γλαρού, aναπλ. dιοικητού του Γενικού Νοσοκομείου Ικαρίας, με τις οποίες εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την tοπική κατά Σάμον, Ικαρίαν και Κορσεούς Εκκλησίαν, αλλά και τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην μας κ.κ. Ευσέβιον προσωπικώς, διά την δωρεάν υγιειονομικού υλικού, προς κάλυψιν των πολλών αναγκών των νοσοκομείων μας, ιδιαιτέρως στην σύγχρονη αυτή συγκυρία, κατά την οποίαν δοκιμάζονται οι υπηρεσίες Υγείας της Πατρίδος μας, λόγω του κορωνοϊού.

Όπως πάντοτε, έτσι και τώρα η Τοπική μας Εκκλησία, δια των πρωτοβουλιών του Σεβασμιωτάτου, παραμένει συμπαραστάτις και αρωγός στην τοπική κοινωνία των νησιών μας, επ’ ωφελεία του ευσεβούς λαού, προς δόξαν Θεού και έπαινον της Αγίας μας Εκκλησίας.”

Πηγές: VoreioAigaio.ERT.gr και IMSamou.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here