Φωτογραφίες του Σταμάτη Γούναρη

Κινήσεις για την τηλεοπτική προβολή της Σάμου ως ταξιδιωτικού προορισμού πραγματοποίησε πρόσφατα ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Συγκεκριμένα ο δήμος ήρθε σε επαφή με τους αρχισυντάκτες τηλεοπτικών εκπομπών, καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας, προκειμένου να παρουσιάσουν στις εκπομπές τους το στοχευμένο βίντεο της τουριστικής προβολής της Σάμου, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την τουριστική προβολή του νησιού και την προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού.

Το βίντεο αναδεικνύει τις ζωντανές παραδόσεις, την ποικιλία πολιτιστικών δρώμενων, τους φιλόξενους κάτοικους, τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, την φανταστική ακτογραμμή, τις μοναδικές παραλίες, το καταπράσινο φυσικό τοπίο με δάση, αμπέλια, αρχαίους ελαιώνες και τα πανέμορφα χωριουδάκια της Σάμου.

Ήδη μέρος του βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει», από τη συχνότητα του Open TV, με σχολιασμό από τη δημοσιογράφο – παρουσιάστρια, Φαίη Μαυραγάνη, την Κυριακή 17 Μαΐου (δείτε το απόσπασμα της εκπομπής, από τον χρόνο 41:17 έως 41:48).

Εντός της εβδομάδας αναμένονται συνδέσεις με τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1, με την αντιδήμαρχο τουρισμού-πολιτισμού, Δέσποινα Καΐλα, και παράλληλη προβολή του βίντεο.

Η Σάμος είναι παρούσα στις εξελίξεις! Όλοι μαζί στοχεύουμε στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και στην ανάδειξη του νησιού μας ως μοναδικό τουριστικό προορισμό!” αναφέρει σχετικά ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο τουριστικής προβολής της Σάμου:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!