Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα κτήρια που στεγάζονται οι σχολικές μονάδες των Γυμνασίων του δήμου Ανατολικής Σάμου, ενόψει της επαναλειτουργίας τους, από αύριο Δευτέρα.

Στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού και των σχετικών οδηγιών από τα αρμόδια υπουργεία, σε όλες τις σχολικές μονάδες έχουν διανεμηθεί γάντια και μάσκες χειρουργικές μιας χρήσεως, χαρτί κουζίνας, χλωρίνη, αντισηπτικά μαντηλάκια και διάφανη μεμβράνη.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την επάνοδο των μαθητών της Γ’  Λυκείου από 11/5 στα σχολεία, από αύριο επιστρέφουν στα μαθήματά τους και οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄και Β΄ Λυκείου. Όλα τα κτήρια των Λυκείων στην Ανατολική Σάμο είναι εδώ και μέρες έτοιμα.

Ο δήμος δηλώνει πως φροντίζει, με όλα τα μέσα που διαθέτει, για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, προκειμένου να επανέλθουν στις σχολικές αίθουσες με ασφάλεια, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων και του ΕΟΔΥ.

“Ευχόμαστε σε όλους καλή πρόοδο, με υγεία και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής για να είμαστε όλοι ασφαλείς” αναφέρει η τοπική δημοτική Αρχή.

Φωτογραφίες: Δήμος Ανατολικής Σάμου

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!