Το πλοίο Blue Star Chios δρομολογείται από τις αρχές Ιουλίου στη γραμμή Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Εύδηλος – Καρλόβασι, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε εκπρόσωπο του Δήμου Ικαρίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Blue Star Ferries.

Σύμφωνα με την ikariaki.gr ζητήθηκε από την ακτοπλοϊκή εταιρεία, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, η ενίσχυση των δρομολογίων, που συνδέουν την Ικαρία και τη Σάμο με το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, αλλά και τα νησιά των Κυκλάδων.

Η θέση της εταιρείας ήταν θετική και ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Δήμου Ικαρίας, ότι δρομολογεί από τις αρχές Ιουλίου (ίσως και νωρίτερα αν κριθεί απαραίτητο, ανάλογα με την ζήτηση από τους επιβάτες), το πλοίο της εταιρείας Blue Star Chios, κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Σάββατο στις 17.30 από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Εύδηλο – Καρλόβασι και επιστροφή κάθε Τετάρτη – Παρασκευή και Κυριακή (στις 06.30 περίπου από τον Εύδηλο) για Νάξο – Πάρο – Πειραιά.

Ζητήθηκε επίσης το δρομολόγιο της Παρασκευής του Blue Star Myconos από Πειραιά για Σύρο – Μύκονο – Άγιο Κήρυκο – Βαθύ, να προστεθεί στην Ικαρία και το λιμάνι του Ευδήλου και στις δύο κατευθύνσεις (προς Σάμο και Πειραιά) κάτι που η εταιρεία το εξετάζει με θετική διάθεση και σύντομα θα βγάλει σχετική ανακοίνωση.

Η ikariaki.gr αναφέρει ότι “κατόπιν τούτου, και με δεδομένες τις “ειδικές” συνθήκες που επικρατούν φέτος και στη χώρα μας, η κίνηση προς και από τα νησιά μας εξαρτάται από την κίνηση που θα έχουν οι προκρατήσεις εισιτηρίων, μόλις ανακοινωθούν από το επίσημο site της εταιρείας.

Είναι κάτι που αν υπάρξει μεγάλη ζήτηση για Ικαρία, η εταιρεία είναι διατεθειμένη να προσθέσει και άλλο(α) δρομολόγιο(α) στα ήδη υπάρχοντα, ή να επιταχύνει, πριν τις αρχές Ιουλίου, τη δρομολόγηση του Blue Star Chios“.

Πηγή: Ikariaki.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!