Τη Δευτέρα 18 Μαΐου και στις ζώνες 09:00-13:00 και 18:00-20:00 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο δημοτικό γήπεδο Σάμου, στο πλαίσιο της ομαλής επανόδου στην κανονικότητα.

Οι προπονήσεις θα επιτρέπονται σε πρώτη φάση μόνο στους αθλητές / αθλήτριες που είναι υποψήφιοι της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), Στρατιωτικών Σχολών ή Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς στους αξιολογημένους διαιτητές.

Η δημοτική Αρχή Ανατολικής Σάμου ζητεί τόσο από τους προπονητές, όσο και από τους εν λόγω αθλητές να έχουν συμπληρώσει το φύλλο ιατρικού ιστορικού, το οποίο είναι αναρτημένο στο site του δήμου, www.islandofsamos.gr και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε παρακάτω:

ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:

Κατεβάστε το παραπάνω φύλλο με ένα κλικ εδώ

ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ:

Κατεβάστε το παραπάνω φύλλο με ένα κλικ εδώ

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα το προμηθεύονται από τον δήμο και θα το δίνουν συμπληρωμένο στον αρμόδιο υπάλληλο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Θα τηρείται αυστηρός έλεγχος και τήρηση του κατάλογου εισερχομένων-εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση.

Ήδη ο δήμος Ανατολικής Σάμου έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης του σταδίου.

Γενικές οδηγίες

  • Η προπονητική διαδικασία οφείλει να πραγματοποιείται με τήρηση κανόνων απόστασης (δύο μέτρα), ενώ κάθε αθλητής οφείλει να χρησιμοποιεί ατομικό ρουχισμό και εξοπλισμό (ριπτικά όργανα, κοντάρια, κλπ).
  • Στα άλματα η προπόνηση πρέπει να είναι ατομική και μετά το τέλος της το στρώμα / σκάμμα πρέπει να απολυμαίνεται με ειδικό διάλυμα.
  • Αυτονόητη είναι η τήρηση όλων των κανόνων ατομικής προστασίας (πλύσιμο χεριών, αντισηπτικό κλπ).

Στην προπόνηση

  • Η προσέλευση-αποχώρηση προς/από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνεται από μία μόνο είσοδο/έξοδο, η οποία θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης εγκαταστάσεων.
  • Ο φύλακας θα επιτρέπει την είσοδο μόνο στους αθλητές, προπονητές, ιατρούς και τεχνικό προσωπικό που έχει προβλεφθεί. Κανένας επισκέπτης δεν θα εισέρχεται χωρίς προηγούμενη άδεια από τη διοίκηση της εγκατάστασης (δεν επιτρέπονται θεατές).
  • Οι αθλητές θα κατευθύνονται σε ανοικτό, κατά προτίμηση σκεπασμένο χώρο (υπόστεγο), όπου μπορούν να αποθέτουν τα προσωπικά τους είδη σε καρέκλες που θα απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον δύο μέτρα.

Φωτογραφία: Δήμος Ανατολικής Σάμου

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!