Έφυγε από τη ζωή την Πρωτομαγιά η Λυγερή Αυγουλά-Βασιλειά, πρώην διευθύνουσα του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου “Ο Άγιος Παντελεήμων” και πρώτη διευθύντρια της Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Νοσηλευτικής Σχολής (ΜΤΕΝΣ) Σάμου.

“Με σεβασμό και εκτίμηση για την πολυετή προσφορά της στον άνθρωπο, στην οικογένεια και το κοινωνικό σύνολο, την αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη. Τα τέκνα της, τα εγγόνια και τα αδέλφια της” αναφέρει η οικογένειά της.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου, σημειώνει πως “η εκλιπούσα ήταν απόφοιτη της ανώτερης νοσηλευτικής σχολής του Ερυθρού Σταυρού, εργάστηκε επί 37 χρόνια στο Νοσοκομείο της Σάμου και υπηρέτησε από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας. Αρχικά ως νοσηλεύτρια, στη συνέχεια προϊσταμένη της παθολογικής κλινικής και επί πολλά χρόνια διευθύνουσα του νοσοκομείου Σάμου.

Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της μέσης τεχνικής επαγγελματικής νοσηλευτικής σχολής του νοσοκομείου και διευθύντρια της σχολής, ως τη συνταξιοδότησή της το 1994.

Ο σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου την αποχαιρετά, εκφράζοντας στους δύο γιους της και σε όλους τους οικείους της τα θερμά του συλλυπητήρια“.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Νοσκοκομείου Σάμου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Λυγερής Αυγουλά – Βασιλειά, “που υπηρέτησε επί 37 συναπτά έτη στο ίδρυμά μας, ως διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και διευθύντρια της Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Νοσηλευτικής Σχολής του Νοσοκομείου μας.

Για τη θλιβερή αυτή απώλεια, ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!