Τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.300 ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών σε προσωπικό, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Πυροσβεστικό Σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 1.300 αυτές θέσεις οι 80 (64 κατηγορίας Α΄ και 16 κατηγορίας Β΄) αφορούν στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου (ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου).

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 10 άτομα θα αναλάβουν καθήκοντα στο υπό σύσταση Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύργου Σάμου, ισάριθμα τόσο στην Π.Υ. Σάμου, όσο και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ευδήλου Ικαρίας, ενώ οι υπόλοιποι στο αερομεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα Αιγαίο.

Ειδικά για τον Νομό Σάμου, τα ονόματα όσων υπέβαλαν αίτηση και εξ αυτών οι πρώτοι 64 επιτυχόντες ως εργάτες πυρόσβεσης είναι:

ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου – Εργάτες πυρόσβεσης

Για πλήρη οθόνη κάντε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε το pdf κάντε κλικ εδώ.

Αντίστοιχα, τα ονόματα όσων υπέβαλαν αίτηση για οδηγοί, εκ των οποίων οι 16 πρώτοι είναι οι επιτυχόντες είναι:

ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου – Οδηγοί

Για πλήρη οθόνη κάντε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε το pdf κάντε κλικ εδώ.

Οι προσωρινά αυτοί επιτυχόντες έχουν τώρα μπροστά τους την υγειονομική και αθλητική εξέταση, μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν λόγω κορωνοϊού. Επιπλέον, θα γίνει έλεγχος του Ποινικού Μητρώου τους και της γνησιότητας των δικαιολογητικών που υπέβαλαν.

Από το “ξεσκαρτάρισμα” αυτό, πιθανόν να “κοπούν” κάποιοι από τους προσωρινά επιτυχόντες και τις θέσεις τους να πάρουν οι επιλαχόντες, που ακολουθούν στους ίδιους πίνακες.

Διευκρινίζεται ότι όλα τα παραπάνω ονόματα είναι συνολικά όσοι έχουν κάνει αίτηση πρόσληψης. Από αυτούς, οι πρώτοι 64 του πίνακα με τους εργάτες πυρόσβεσης και οι πρώτοι 16 από τον πίνακα με τους οδηγούς είναι αυτοί που θα προσληφθούν αν περάσουν επιτυχώς και τις υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις που ακολουθούν κι επιπλέον έχουν λευκό Ποινικό Μητρώο κι έχουν υποβάλει σωστά χαρτιά-δικαιολογητικά, που θα ελεγχθούν προσεχως. Όσοι από τους πρώτους αυτούς 64 και 16 ανά πίνακα, αντίστοιχα, “κοπούν” για λόγους υγείας ή στα αγωνίσματα ή βρεθούν να μην έχουν “καθαρό” Ποινικό Μητρώο ή έγκυρα δικαιολογητικά, δεν θα προσληφθούν τελικά. Στη θέση τους θα αξιολογηθούν ανάλογα οι επόμενοι-οι επιλαχόντες, ο 65ος, 66ος κλπ στον πίνακα εργατών κι ο 17ος, 18ος κλπ στους οδηγούς, έως ότου συμπληρωθούν οι 64 και 16 αντίστοιχες θέσεις.

Άλλες 40 θέσεις διατίθενται στον Νομό Λέσβου (Π.Υ. Μυτιλήνης & Π.Υ Λήμνου), ενώ 10 είναι στην Π.Υ. Χίου.

Η διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων θα καθοριστεί με νεώτερη διαταγή του αρχηγού του Σώματος κι αρχικά θα είναι έως και την 31η Οκτωβρίου 2020, με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους.

Η υποβολή ενστάσεων επί των προσωρινών αυτών πινάκων επιτυχόντων για την πρόσληψη 1.300 ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης γίνεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!