fbpx

Δικηγόροι Σάμου: Δεν συμμετέχουμε σε καμιά διαδικασία στα δικαστήρια χωρίς μέτρα προστασίας μας

Eπιστολή προς τις τοπικές δικαστικές Αρχές απέστειλε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για επαναλειτουργία των υποθηκοφυλακείων και των αμέσως συναφών με αυτά δικαστηριακών διαδικασιών (προσημειώσεις, συντηρητικές κατασχέσεις).

Επισημαίνει ότι αυτή βρίσκει αντίθετους τους δικηγόρους του νησιού, καθώς ελήφθη “χωρίς να ζητηθεί η γνώμη του Δικηγορικού σώματος, χωρίς τη γνώμη των αρμόδιων υγειονομικών αρχών με τα προτεινόμενα μέτρα ασφαλείας , αλλά και με ελλιπή έως ανύπαρκτα μέτρα προστασίας”.

Μέσω του προέδρου τους, Γιώργου Κολλάρου, οι δικηγόροι της Σάμου τάσσονται υπέρ της ασφαλούς επαναλειτουργίας των δικαστηρίων, με βάση τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υγειονομικών υπηρεσιών και την τήρηση συγκεκριμένων προληπτικών μέτρων γενικής και ατομικής προστασίας.

“Το γεγονός και μόνο ότι το αρμόδιο υπουργείο πρόσφατα απέστειλε τρεις (3) μάσκες !!!!! για το προσωπικό του δικαστηρίου της Σάμου καταδεικνύει την αδιαφορία και την προχειρότητα με την οποία η Πολιτεία αντιμετωπίζει του δικαστικούς υπαλλήλους, τους δικηγόρους, αλλά και τους πολίτες που αναγκαστικά θα συμμετέχουν στις όποιες διαδικασίες” τονίζει ο τοπικός δικηγορικός σύλλογος, που κάνει γνωστό ότι τα μέλη του “με αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε καμιά απολύτως διαδικασία από αυτές που το αρμόδιο υπουργείο Δικαιοσύνης εξήγγειλε, μέχρις ότου ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!