Για ισχυρούς έως πολύ θυελλώδεις ανέμους στη Σάμο σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, και αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Με αυτό το δεδομένο, το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ανατολικής Σάμου ενημερώνει τους πολίτες:
“ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, πάρτε προφυλάξεις βάσει των τελευταίων δελτίων καιρού. Περιμένετε και προετοιμαστείτε γιατί αναμένονται κάποιες επιπτώσεις σε καθημερινές και υπαίθριες δραστηριότητες.
Εφιστούμε την προσοχή στους αγρότες, μελισσοκόμους αλλά και σε όποιον άλλον εκτελεί εργασίες σε αγροτικές εκτάσεις της Σάμου, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε χρήση γυμνής φλόγας, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς είναι υψηλός“.


