Λειτουργεί από το πρωί της Τετάρτης ο αυτόματος ψηφιακός βοηθός του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς λειτουργεί!

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αυτόματος Ψηφιακός Βοηθός, ένα εύχρηστο και καινοτόμο εργαλείο, το οποίο είναι διαθέσιμο και ανοιχτό προς χρήση σε κάθε πολίτη μέσω του facebook messenger, https://www.facebook.com/islandofsamos/, με πρόσβαση σε πλήθος δεδομένων, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τον Cοvid-19, την καθημερινότητα του δήμου και τα ΚΕΠ. Πρόκειται για μια δυναμική εφαρμογή η οποία θα εμπλουτίζεται και θα αλλάζει σχεδόν καθημερινά.

Η χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης δίνει απαντήσεις με αυτοματοποιημένο τρόπο, που θα λειτουργεί προς το παρόν μέσα από το facebook.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη διεύρυνση του αναπτυξιακού ρόλου του δήμου, μέσω της βελτίωσης της ικανότητάς του για ακόμα καλύτερη ποιότητα κι αποδοτικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Για λόγους συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), η δημοτική Αρχή ζητεί από τους πολίτες να μην στέλνουν προσωπικά δεδομένα τους.

Ο ψηφιακός βοηθός λειτουργεί για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τους άλλους τρόπους επικοινωνίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here