Ξεκινούν την Τρίτη 7 Απριλίου τα δρομολόγια του ταχύπλοου καταμαράν “Dodekanisos Express” προς Σάμο, με αναχώρηση από το λιμάνι Κολώνα της Ρόδου στις 08:30 π.μ. και τελικό προορισμό το Πυθαγόρειο της Σάμου, όπου το πλοίο θα φτάσει στις 15:00.

Από την επόμενη μέρα, με αφετηρία τη Σάμο, θα εξυπηρετούνται επίσης τα νησιά Φούρνοι, Ικαρία, Αγαθονήσι, Αρκοί, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος και Κως.

Όπως αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, Dodekanisos Seaways, σκοπός του δρομολογίου είναι να παραμείνει ομαλή η τροφοδοσία των νησιών με όλα τα απαραίτητα εφόδια, καθώς και να εξασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες μετακινήσεις των μόνιμων κατοίκων των νησιών, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Δημοσίων Υπαλλήλων που εκτελούν υπηρεσία κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προσωρινά μέτρα ελαχιστοποίησης των μετακινήσεων θα βρείτε εδώ.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Από τις 7 Απριλίου έως τις 2 Ιουνίου, τη Σάμο θα εξυπηρετεί το ταχύπλοο καταμαράν “Dodekanisos Express” ενώ από τις 4 Ιουνίου έως τις  23 Οκτωβρίου τα δρομολόγια θα εκτελεί το ταχύπλοο καταμαράν “Dodekanisos Pride”, επίσης της ακτοπλοϊκής εταιρείας Dodekanisos Seaways.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα δρομολογίων των ταχύπλοων καταμαράν από 7/4 έως 23/10/2020:

Μπορείτε επίσης να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δρομολογίων στην ιστοσελίδα της Dodekanisos Seaways, επιλέγοντας ημερομηνίες από 7/4/2020 έως 23/10/2020.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!