fbpx

Ογδόντα προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών στον Νομό Σάμου

Διαγωνισμό για την πρόσληψη 1.300 ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών σε προσωπικό, προκήρυξε το Πυροσβεστικό Σώμα (υπ’ αριθ. 17980 οικ. Φ. 211.5/ 30-03-2020 Απόφαση Αρχηγού Π.Σ., ΑΔΑ:ΩΜΩΒ46ΜΤΛΒ-Π4Ρ).

Από τις 1.300 αυτές θέσεις οι 80 (64 κατηγορίας Α΄ και 16 κατηγορίας Β΄) αφορούν στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου, και συγκεκριμένα στο αερομεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα Αιγαίου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ικαρίας.

Άλλες 40 θέσεις διατίθενται στον Νομό Λέσβου (Π.Υ. Μυτιλήνης & Π.Υ Λήμνου), ενώ 10 είναι στην Π.Υ. Χίου.

Η διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων θα καθοριστεί με νεώτερη διαταγή του αρχηγού του Σώματος κι αρχικά θα είναι έως και την 31η Οκτωβρίου 2020, με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους.

Κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, καλούνται όσοι έχουν τα προσόντα, που προβλέπονται στην προκήρυξη κι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορών (courier) κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 02-04-2020 μέχρι και την Παρασκευή 10-04-2020, στις ταχυδρομικές διευθύνσεις των ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. του Παραρτήματος Β΄ της προκήρυξης, με την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ».

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά, από όλες τις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπου κοινοποιείται η προκήρυξη, από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (http://www.fireservice.gr), καθώς και από τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων/ Τμ. Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης & Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, στο τηλ. 213 215 7695.

Δείτε την Προκήρυξη

Δείτε την Αίτηση

Δείτε την Υπεύθυνη Δήλωση

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!