Αριστερά ο απερχόμενος διοικητής της 79 ΑΔΤΕ, Δημήτριος Βακεντής, και δεξιά ο νέος (από 24/3) διοικητής, Περικλής Δούκας

Επιστολή προς τον παραδίδοντα και παραλαμβάνοντα την Διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ Ταξιάρχους Βακεντή Δημήτριο και Δούκα Περικλή έστειλε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου και Ικαρίας.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των ειδικών μέτρων για την πανδημία δε δυνάμεθα να παρευρεθούμε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 79 ΑΔΤΕ.

Παρόλα αυτά θεωρούμε μεγίστη υποχρέωσή μας με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσουμε τον απελθόντα Διοικητή και το προσωπικό της 79 ΑΔΤΕ για την συμπαράσταση και την στήριξή τους τόσο υλικά όσο και ηθικά στις πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ευχόμαστε στον κ. Ταξίαρχο καλή τύχη και κάθε επιτυχία στη νέα του θέση ως Επιτελάρχη της Α.Σ.Δ.Ε.Ν. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει και από εκεί τις προσπάθειές του για τη θωράκιση των νησιών και της πατρίδας μας.

Καλωσορίζουμε στα νησιά μας τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο κ. Δούκα Περικλή με την ευχή μας για καλή διαμονή και δύναμη στα καθήκοντά του, βεβαιώνοντάς τον ότι ο σύλλογός μας θα είναι για οτιδήποτε και αν απαιτηθεί στο πλευρό του.

Τέλος ευχόμαστε στη Διοίκηση και το προσωπικό της 79 ΑΔΤΕ υγεία, δύναμη και υπομονή στο έργο τους υπενθυμίζοντάς τους τα λόγια του Μακεδονομάχου μας Ανθυπολοχαγού (ΠΒ) Παύλου Μελά « Υπήκουσα εις μίαν ιδέαν, να φανώ χρήσιμος εις τον πλησίον και στον τόπο μου»“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here