Σε σειρά ενεργειών προχώρησε άμεσα η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου αμέσως μετά τη χθεσινή εξαγγελία των νέων μέτρων της κυβέρνησης για τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας και την αναστολή λειτουργίας τους έως τις 30 Απριλίου.

Συγκεκριμένα:

Επικοινώνησε με όλους τους ξενοδόχους του Νομού που λειτουργούν τα ξενοδοχεία τους, ζητώντας πληρότητες, επαγγελματική ιδιότητα των ενοίκων και τον χρονικό ορίζοντα των κρατήσεων.

Επικοινώνησε με την υπεύθυνη του ΕΟΤ Μυτιλήνης Νίκη Χατζηστυλιανού, εκθέτοντάς της τις ανάγκες σε δωμάτια του Νομού που φιλοξενούν αστυνομικούς, λιμενικούς, γιατρούς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, ΜΚΟ κλπ.

Τονίστηκε η αναγκαιότητα για τη λειτουργία περισσότερων του ενός ξενοδοχείου λόγω του μεγέθους τους.

Ζητήθηκε να συμπεριληφθούν και τα ξενοδοχεία που θα μείνουν ανοιχτά για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, όπως και η ανάγκη για ένα ξενοδοχείο ανοιχτό στο Καρλόβασι κι ένα στην Ικαρία.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Σάμου, Εμμ. Βαλής, ενημέρωσε τον βουλευτή Σάμου Χρ. Στεφανάδη, τον δήμαρχο Ανατ. Σάμου Γ. Στάντζο και τον δήμαρχο Δυτ. Σάμου Αλ. Λυμπέρη.

Άμεσα θα παρθούν αποφάσεις για τα ξενοδοχεία που θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και ποια θα κλείσουν έως τις 30 Απριλίου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!