Φωτογραφία του Λεωνίδα Παπακοσμά

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας, Δέσποινα Μαλαγάρη, ανακοίνωσε ότι  οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της Χώρας Σάμου θα έχουν βοήθεια στο σπίτι κατά τη δύσκολη περίοδο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Σε σχετική ανακοίνωση της προέδρου της Δ.Κ. Χώρας αναφέρεται ότι “η Δημοτική µας αρχή, η Πρόεδρος της Χώρας Σάμου και το Κοινοτικό Συμβούλιο, έχοντας επίγνωσῃ των δυσχερειών, εξαιτίας του επικίνδυνου για την Δημόσια υγεία πρωτοεμφανισθέντος κορωνοϊού, τις οποίες αντιμετωπίζουμε όλοι, και ιδιαίτερα τα άτοµα που ανήκουν σε ευαίσθητες και ευπαθείς οµάδες καθώς αδυνατούν να μετακινηθούν µε ασφάλεια. Σε περίπτωση που θελήσουν να προμηθευθούν τα απαραίτητα για την διατροφή τους τρόφιµα ή ακόµη και τα απαραίτητα για την περίθαλψή τους φάρμακα.

Η πρόεδρος διακατεχόµενη από αίσθηµα ευθύνης και ευαισθησίας προς τον συνάνθρωπο και συντοπίτη, αναλαμβάνει την υποχρέωση, εφ’ όσον αυτό ζητηθεί, της κατ’ οίκον µεταφοράς αγαθών καθώς και κάθε άλλης παρεμφερούς βοήθειας και εξυπηρέτησης, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων.

Με την ευκαιρία αυτή, έχουµε την υποχρέωση να επιστήσουµε σε όλους την προσοχή για την ευλαβική τήρηση των κανόνων υγιεινής, της αποφυγής συναθροίσεων και άσκοπων μετακινήσεων, καθώς και όλων των άλλων περιοριστικών ή µη μέτρων που συνεχώς εξαγγέλλει και υπενθυμίζει η Πολιτεία µας.

Όλοι µαζί και καθένας προσωπικά, µε την τήρηση των οδηγιών και των κανόνων αυτοπροστασίας, θα συνδράμουµε ώστε να νικήσουµε αναίμακτα τον αόρατο εισβολέα.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας στα εξής τηλέφωνα:

6974661573 (Μαλαγάρη Δέσποινα)
2273091224 (Γραφείο δημοτικής εξυπηρέτησης Χώρας)

Ευχόμαστε σε όλους κουράγιο και υπομονή με αγάπη πάντα κοντά σας!”, καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!