Αλλεπάλληλες είναι καθημερινά οι αναβολές προγραμματισμένων δράσεων και εκδηλώσεων, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Μετά από τις πρώτες σχετικές ανακοινώσεις, τώρα ανάλογα υποχρεώνονται να αλλάξουν τα πλάνα τους και οι:

  • Το Σωματείο Συνταξιούχων Σάμου, που για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, αποφάσισε την αναβολή της ετήσιας γενικής και εκλογοαπολογιστικής του συνέλευσης, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι νέες ημερομηνίες της γενικής συνέλευσης και των εκλογών θα οριστούν μόλις εκλείψουν οι προληπτικοί περιορισμοί των δημοσίων συναθροίσεων.
  • Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος αναβάλλει την προγραμματισθείσα πανηγυρική του εκδήλωση προς τιμήν της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821 με επίσημο ομιλητή υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, η οποία είχε ορισθεί για τις 20/03/2020, καθώς και κάθε Συνεδρίαση Δ.Σ. και ολομέλειας μέχρι νεοτέρας.
  • Η Φωτόνησος Τεχνών & Πολιτισμού, που, “ως πράξη στοιχειώδους κοινωνικής υπευθυνότητας”, αναστέλλει τις δράσεις της και αναβάλλει τις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι εκδηλώσεις με τον φωτογράφο του Φωτογραφικού Κύκλου Στέργιο Παπαδάκη και τον φιλόλογο-ιστορικό Δημήτρη Θρασυβούλου θα πραγματοποιηθούν “όταν η καθημερινότητά μας επιστρέψει σε μία κανονικότητα”.
  • H Τοπική Επιτροπή Σάμου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που αποφάσισε την αναβολή των αγώνων όλων των τοπικών κατηγοριών μέχρι και τις 24 Μαρτίου.
  • Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου, που αναβάλλει επ’ αόριστον όλους τους αγώνες των ανδρών και των τμημάτων Κ-16.
  • Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου, που αναβάλλει μέχρι την άρση των ειδικών μέτρων όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητές του. Η επετειακή εκδήλωση με θέμα “Ύμνος εις την ελευθερίαν” θα πραγματοποιηθεί όταν λήξουν τα μέτρα σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με όλους τους συντελεστές της.
  • Ο Α.Ψ.Ε.Σ.Κ. Αρίσταρχος, που αναστέλλει όλες τις προπονήσεις για αόριστο χρονικό διάστημα όλων των τμημάτων του συλλόγου.
  • Η Φιλαρμονική “Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου, που αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές της (πρόβες, μαθήματα κλπ) για 14 ημέρες.
  • Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή, που για 14 ημέρες αναστέλλει για προληπτικούς λόγους τη διεξαγωγή μαθημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here