fbpx

Ε.Ο.Σ. Σάμου: Μέτρα πρόληψης για καλύτερη θωράκιση στον κορωνοϊό

Στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού επιθυμεί να συμβάλει ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός (Ε.Ο.Σ.) Σάμου.

Προς την κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο προστασίας όλων, σε περίοδο μάλιστα κατάθεσης αιτήσεων των καλλιεργητών για την Ενιαία Ενίσχυση, προτείνει:

1. Σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής κι αποφυγή συγχρωτισμού σε πολυπληθείς χώρους. Λήψη όλων των ιατρικώς ενδεδειγμένων μέτρων προφύλαξης.

2. Για την κατάθεση των αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης, οι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους λογιστές τους και να τους ζητούν να αποστείλουν  στον Ε.Ο.Σ. ηλεκτρονικά τους εξαψήφιους κωδικούς που απαιτούνται για την υποβολή.

3. Όσοι εκ των παραγωγών δεν έχουν αλλαγές σε σχέση με την ΕΑΕ 2019, δεν είναι αναγκαίο να προσέρχονται στα ΚΥΔ, αφού οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται χωρίς την παρουσία τους.

4. Αν υπάρχει λόγος αυτοπρόσωπης παρουσίας του παραγωγού, υπάρχει η δυνατότητα προκαθορισμένων ραντεβού με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Ε.Ο.Σ. Σάμου. Τηλέφωνα για ραντεβού: 22730 87510 και 22730 32662.

5. Στην περίπτωση που κάποιος παραγωγός αισθανθεί οποιαδήποτε αδιαθεσία για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να επικοινωνεί για αλλαγή του ραντεβού του.

“Η πρόληψη είναι η καλύτερη θωράκιση!” τονίζει ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου.

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!