fbpx

Επιδείνωση του καιρού και στη Σάμο από το μεσημέρι – Λήψη μέτρων αυτοπροστασίας ζητεί η Πολιτική Προστασία

Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους, κάνει λόγο η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Κυριακή.

Με βάση την πρόγνωση αυτή, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου δηλώνει ότι παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου και θα ενημερώνει διαρκώς τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού, προκειμένου να υπάρχει συνεχή ροή πληροφόρησης προς τους κατοίκους των νησιών.

Σε κάθε περίπτωση, η Πολιτική Προστασία της Σάμου ζητεί από τους πολίτες να μεριμνήσουν για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σχετικές πληροφορίες και οδηγίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!